Tandheelkunde voor het hele gezin

Tandheelkunde voor het hele gezin

Alles onder één dak voor het hele gezin.

Wij hebben alle specialismen in huis en zorgen voor een goede persoonlijke begeleiding van ieder gezinslid. Onze praktijklocatie is ingericht om een tandartsbezoek zo prettig mogelijk te laten verlopen.

We nemen de tijd om u te leren kennen en delen (in kindertaal) iedere stap als er een behandeling nodig is.

We gaan eerlijk te werk, en dat geeft vertrouwen, ook al is een bepaalde tandheelkundige behandeling minder prettig, Communicatie, rust en vriendelijkheid is onze basis.

Tanden poetsen

 

Niet alle kinderen werken mee bij het zorgvuldig poetsen van het gebit. Soms zijn te moe of tegendraads, maar vaak weten kinderen op jonge leeftijd ook niet zo goed waarom tandenpoetsen zo belangrijk is.  binnen het gezin en voorzien ouders en kinderen graag van de beste én leukste tips bij het tanden poetsen.

Vergoeding

 

Een bezoek aan de tandarts voor een reguliere controle of tandheelkundige zorg bij ons in de praktijk wordt door de meeste zorgverzekeringen gedeeltelijk of geheel vergoed. De hoogte en soort vergoeding hangt af van uw eigen verzekering. 

Voor behandelingen vanaf € 250,- ontvangt u van ons voorafgaand aan de behandeling een begroting. Op deze begroting ziet u een aantal codes staan. Deze codes horen bij tarieven die zijn vastgesteld door de NZa, in opdracht van de overheid. Raadpleeg uw zorg verzekeraar om te beoordelen welke soort behandelingen worden vergoed. (Reguliere tandheelkundige zorg voorkinderen t/m 17 jaar wordt in de basisverzekering vergoed.)

Meer informatie

 

Voor meer informatie over deze behandeling kunt u altijd terecht bij uw assistentes. We vinden het belangrijk dat u precies weet wat we doen en waarom we bepaalde keuzes maken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en al uw vragen te stellen. We nemen graag de tijd voor u.