Onze praktijk

Onze praktijk

Modern, innovatief en een vertrouwde sfeer. Onze praktijk locatie is ingericht om uw tandartsbezoek zo prettig mogelijk te maken. In een prettige omgeving en vriendelijke sfeer geven wij mondzorg van het hoogste niveau. Uw privacy wordt ten allen tijde gewaarborgd.

Van mondhygiënist tot tandars; onze medewerkers zijn goed op elkaar ingespeeld. Onze behandelkamers zijn voorzien van de nieuwste apparatuur. Ontwikkelingen binnen de tandheelkunde volgen wij op de voet om zo van meerwaarde te zijn voor u als patiënt. Onze teamspirit en actuele kennis binnen de tandheelkunde zorgt voor professionaliteit binnen onze praktijk én zorgvuldige behandeling van uw gebit.

Heeft u angst voor de tandarts of bent u bang voor pijn, deel het met ons. Wij willen u graag op uw gemak laten voelen, en nemen daar dan ook tijd voor.

Wij streven naar een gezond gebit!

Mondhygiëne staat centraal bij ons in de praktijk. Wij zorgen daarom dat u tijdens de behandeling de beste adviezen krijgt om uw gebit zo gezond en sterk mogelijk te houden. Al uw wensen leggen we vast in een persoonlijk behandelplan.

Tandarts, mondhygiënist of tand technieker. Iedereen in onze praktijk heeft zijn eigen vak gebied. Wij bieden de zorg die u nodig heeft.