Angst voor de Tandarts

Angst voor de Tandarts

Angst voor de tandarts komt vaker voor dan u denkt. Een kwart van de Nederlanders ervaart een tandartsbezoek als niet prettig en is zelfs bang. Vele zijn zelfs zo bang dat ze niet meer durven te gaan en een echte fobie hebben ontwikkeld.

Bent u bang voor de tandarts

Wij proberen er alles aan te doen om uw angst te verminderen. Door een goede uitleg en te communiceren over iedere behandeling, hopen wij ieder bezoek een stukje angst bij u weg te nemen.

We maken graag meer tijd voor u vrij en informeren u gedurende de behandeling precies over wat er gaat gebeuren en waarom. Heeft u angst voor de pijn dan is er altijd de optie voor plaatselijke verdoving.

De behandeling

Hoe meer u ons verteld over uw angst, hoe beter we u kunnen helpen. Wij gaan vertrouwlijk om met uw informatie en proberen uw komst voor u om te zetten in een positieve ervaring.

Voorkom angst bij kinderen.

Als praktijk zijn wij gericht op het hele gezin. Hoe eerder uw kind went aan de tandarts hoe beter. Wij laten kinderen op een speelse manier kennis maken met de tandarts. We stellen ze op het gemak, laten zien wat we doen en welke materialen we gebruiken.

 

Meer informatie

Voor meer informatie over deze behandeling kunt u altijd terecht bij uw tandarts en de assistentes. We vinden het belangrijk dat u precies weet wat we doen en waarom we bepaalde keuzes maken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en al uw vragen te stellen. We nemen graag de tijd voor u.